Політика

Андрій Садовий: Уповноважений представник «Самопомочі» в Житомирі – Наталія Чиж

17 June 2015, 11:24

У Житомирі незаконно використовують бренд Громадського Об’єднання «Самопоміч», – переконані у місцевому осередку організації. У місті з’явилися білборди та рекламна продукція, у якій фігурує людина, яка не має жодного відношення до житомирської «Самопомочі».

Член громадського об’єднання «Самопоміч» Олексій Ясюнецький каже: попри те, що передвиборча кампанія ще не стартувала, подібна реклама нагадує агітацію.

«В той час, коли виборча кампанія ще не почалась, пан Кузнєцов вже починає паразитувати на загальновідомому бренді. Але я ще раз наголошую, що цей пан не має нічого спільного з об’єднанням Самопоміч, лідером якого є Андрій Садовий, а на Житомирщині об’єднання “Самопоміч” представляє Наталія Чиж» – наголошує Олексій Ясюнецький.

Олексій Ясюнецький також додає: громадські організації не мають юридичних підстав для участі у виборчих перегонах.

«Утворена Житомирська міська організація політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Лідером обрано Наталію Чиж. Тобто ми діємо згідно чинного законодавства. Ця особа зареєструвала «рейкову» організацію з тотожною назвою. Громадська організація не може висувати кандидатів у депутати і бути суб’єктом висування на посаду міських голів», – каже Олексій Ясюнецький.

Член громадського об'єднання «Самопоміч», волонтер Олександр Таргонський, який не один раз бував у зоні проведення АТО, розповідає: на передовій майже всі волонтери знайомі особисто.

«У нас в «Самопомочі» є команда, яка вже протягом року їздить у зону проведення АТО. Ми побували практично у всіх гарячих точках. Їздили і будемо їздити. Побували 16 разів і знаємо усіх волонтерів. А ось цей «клоун», який зараз з’явився і розповідає, що він «Самопоміч», і що він їздить в АТО, і волонтер-це дурниці. Це звичайнісінький цирк», – каже Олександр Таргонський.

Член громадського об’єднання «Самопоміч» Євген Яремчук переконаний – попри зміни, які відбулись у країні – схеми залишаються ті ж самі.

«На жаль, політики часів Януковича використовують ті ж методи, які колись використовувались ще при Леоніді Даниловичі Кучмі, ми всі їх знаємо. Бог їм суддя. Сподіваюся, що в жовтні ми подивимося на результат», – розповідає Євген Яремчук.

Щоб прояснити ситуацію навколо новоутвореної організації, до житомирян звернувся лідер громадського об’єднання «Самопоміч» Андрій Садовий. Він запевняє: в Житомирі є лише один офіційний осередок, і закликає житомирян бути пильними.

«Я є свідомий того, що чим краще ми і чим більше працюємо, з’являються самозванці, які пробують використати «Самопоміч». І в Житомирі з’явився якийсь пан Кузнєцов, який якісь білборди там вішає, і інші речі. Тому прошу людей бути уважними. Я розумію, що цей рік непростий, тому що в цьому році будуть обирати місцеві органи влади, і багато нечесних людей будуть пробувати прорватися. Не можна цього допустити. Тому чітко конкретно заявляю: Житомир, Наталія Чиж - це є наш уповноважений представник, яка своєю працею має довіру і підтримку», – каже Андрій Садовий.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі