Політика

У Коростенському районі зареєстровано місцеву організацію партії «Нові обличчя»

24 June 2015, 15:50

29 квітня 2015 року офіційно зареєстровано Коростенську районну організацію політичної партії «Нові обличчя». Партія вже оголосила про пошук молодих та активних людей, які пройдуть тематичні курси у Навчальному центрі партії та зможуть замінити нинішніх чиновників і працювати на благо України та її громадян. Першим кроком проекту стала інформаційна кампанія під назвою «Шукаємо Нові обличчя».

Тренінгова програма в Навчальному центрі партії «Нові обличчя» відбуватиметься за такими основними напрямами: управління в органах місцевого самоврядування, економіка та залучення інвестицій, житлово-комунальне господарство, сільське господарство, гуманітарний напрямок (освіта, медицина, соціальний захист), культура та мистецтво, спорт та туризм.

Після проходження тренінгів у Навчальному центрі партії «Нові обличчя» молоді фахівці будуть запропоновані до кадрового резерву органів державної влади. Ті, хто будуть готові реалізувати себе в органах місцевого самоврядування, отримають можливість висунення своєї кандидатури від партії «Нові обличчя» на місцевих виборах 2015 року.

«Ми шукаємо активних і фахових однодумців, щоб замінити старих лінивих політиканів на державницьких посадах усіх рівнів. Для цього ми готові допомогти молодим людям підвищити фаховий рівень за необхідним напрямком знань», – запевнив голова політичної партії «Нові обличчя» Володимир Карплюк.

Політична партія «Нові обличчя» зареєстрована Міністерством юстиції України 12 березня 2012 року. Головою партії є Карплюк Володимир Андрійович. Саме очолюючи «Нові обличчя», Володимир Карплюк на позачергових місцевих виборах 26 жовтня 2014 року став міським головою міста Ірпінь Київської області.

За короткий проміжок часу йому вдалося змінити Ірпінь та створити у місті сприятливу для життя атмосферу. Вже за перші 100 днів роботи на посту мера було відкрито дитячу сучасну поліклініку, нові парки і сквери. Це стало можливим після того, як Володимир Карплюк очолив місто і зупинив розкрадання місцевого бюджету. Аналогічні зміни партія планує втілити у всіх населених пунктах України.

Приєднатися до партії «Нові обличчя» можна на сайті www.novi.kiev.ua або за телефоном (04142) 5 30 50.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі