Місто

За самовільно встановлені на вулицях Житомира лотки та холодильники інспекція з благоустрою склала 12 протоколів

25 June 2015, 09:10

Протягом 15 днів червня співробітники «Інспекції з благоустрою м. Житомира» склали 4 протоколи за порушення вимог при здійсненні сезонної торгівлі та 12 протоколів за самовільне розміщення торгового обладнання.

Про це йдеться у звіті КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» за період з 1 по 15 червня 2015 року, опублікованому на сайті мерії.

Проводиться щоденна робота по контролю за виконанням вимог рішення виконкому Житомирської міської ради від 15.04.15 «Про організацію сезонної торгівлі на території міста». За невиконання обов’язкових вимог при здійснені сезонної торгівлі за звітній період складено 4 адміністративних протоколи, надано 12 приписів: вул. Крошенська, 26, вул. Київська/Бородія, пр. Миру 37. Силами власника прибрано намет по вул. Скорульського, 11, розташований без погодження відповідної схеми розміщення. Наголошено про адміністративну відповідальність за порушення розміщення об’єктів сезонної торгівлі.

На виконання рішення Житомирської міської ради від 18.06.2014 «Про впорядкування торгівлі на вулицях, майданах та тротуарах міста», КП «Інспекція з благоустрою м. Житомира» організувало щоденну роботу по притягненню до адміністративної відповідальності осіб, які самовільно розміщують торговельне обладнання на території міста. За звітний період складено 12 протоколів: вул. Шевченка/Бородія, пр.Миру, 8, вул. Хлібна,16, вул. Гоголівська, 1, пр. Миру, 11, пл. Житній ринок, вул. Гоголівська, 1, вул. Шевченка, вул. Вітрука, 45, вул. Велика Бердичівська, 87.

Інспекцією ведеться робота по контролю за виконанням покосів трави та бур’яну комунальними підприємствами, власниками підприємств, офісів, навчальних закладів, об’єктів торгівлі та іншими суб’єктами господарювання різних форм власності. За звітний період надано 79 приписів, перевірено їх виконання: вул. Гагаріна, 5, вул. Гагаріна, 7, вул. Перемоги, 54,  вул. Велика Бердичівська, 72,  вул. Велика Бердичівська, 70. Складено адміністративний протокол на власника тимчасової споруди (кіоску) за неналежне утримання прилеглої території до об’єкту, не своєчасний покіс бур’яну, прибирання території: вул. Велика Бердичівська, 11.

Фото прес-служби Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі