Економіка

Житомирський перинатальний центр купить сучасне ліжко для пологів за 377 тис. грн

12 August 2015, 14:51

Обласна комунальна установа Житомирський обласний перинатальний центр Житомирської облради планує придбати у київської фірми трисекційне ліжко допомоги породіллі, яке дозволить жінкам приймати максимальну кількість положень в пологах.

Оголошення про результати відкритих торгів від 10 серпня цього року опубліковані на сайті Державних закупівель.

За сучасне ліжко з пультом управління, що дозволяє регулювати висоту ложа й нахили спини і тазу, перинатальний центр заплатить 377599.79 грн. з ПДВ. Очікувана вартість закупівлі становила 380 тис. грн. Переможцем закупівлі визнане ТОВ "Ксенко" з Києва.  Термін поставки товару - до 31 грудня 2015 року.

У технічній документації вказано, що ліжко призначене для родопомочі і може бути використане породіллею перед, під час і після родового акту. Ложе ліжка повинно мати 3 секції: спинну, тазову, ножну та легко трансформуватися в крісло. Габарити ліжка – до 60 см у висоту, 2,1 м у довжину та не більше метра у ширину. Ліжко повинне витримати пацієнтку з вагою до 210 кг.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2015 року стали відомі переможці тендеру із закупівлі для Центральної міської лікарні №2 Житомира УЗД-системи за 2,74 млн грн. та гінекологічного крісла з інтегрованим цифровим відеокольпоскопом та монітором за 634,5 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі