ДОПОМОГА

Стоматологічне волонтерство на Житомирському полігоні

13 August 2015, 09:23

 Нещодавно за ініціативою лікарів-стоматологів України стартував проект «Санація», до якого долучилася і Житомирська область.

Про це Житомир.info повідомили стоматологи, які надають допомогу військовим на Житомирському полігоні.

«Санація» - це спільна ініціатива небайдужих стоматологів, Асоціації стоматологів України та Міністерства Оборони. Зважаючи на події в державі, Асоціація стоматологів за підтримки Міністерства оборони виступає організатором проекту з надання безкоштовної стоматологічної допомоги мобілізованим та учасникам АТО. Задум проекту – наблизити надання якісної стоматологічної допомоги до військовослужбовців на великих полігонах та навчальних центрах по всій Україні. І наша область не є виключенням», - розповідають житомирські стоматологи.

На Житомирському полігоні вже обладнано два стоматологічних кабінети і з 15 червня 2015 року ведеться робота по наданню допомоги військовослужбовцям на волонтерських засадах. В наданні безкоштовної стоматологічної допомоги приймають участь небайдужі стоматологи та середній медичний персонал Житомирської і сусідніх областей. На даний момент за допомогою звернулося більш як 500 військовослужбовців, які її отримали на сучасному рівні.

«Зараз збільшилась кількість мобілізованих,а отже потреба в робочій силі також зросла. Якщо маєте бажання долучитися до доброї справи,телефонуйте (067) 410-18-53, (097) 523-28-87», - закликають стоматологи.

Також вони приймають будь-яку допомогу, як в роботі, так і матеріальну.

Як повідомляв Житомир.info, кілька днів тому Житомирський військовий полігон відвідав Державний секретар з питань оборони Великої Британії Майкл Феллон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі