ДОПОМОГА

Єфросініна-шпигунка, Лобода-куртизанка та інші авантюристи. 8 фото

1 March 2008, 14:39
Іноді, приміряючи чийсь образ, знаходиш із ним стільки спільного. Нунсівець Володимир Ар‘єв, бютівець Валерій Писаренко, співаки Світлана Лобода та Віталік Козловський і ще ряд відомих осіб мали нагоду перевірити це на собі.

У проекті "Авантюристи" журнал "Публічні Люди" представив найяскравіші, на думку редакції, типажі цієї виняткової категорії людей.

Володимир Ар‘єву, якого якось не злюбила регіональна дама Ганна Герман, дісталася роль Остапа Бендера. Головний персонаж романів Іллі Ільфа та Євгена Петрова "Дванадцять стільців" і "Золоте теля" - великий комбінатор, що знав "чотириста порівняно чесних способів відібрання грошей".

"Остап Бендер для мене - найсимпатичніший з шулерів. Хоча мені завжди було його шкода, тому що жертвами комбінатора ставали або запеклі шахраї, або малограмотні простаки", - поділився баченням образу Бендера сам нунсівець.

Ар‘єв-Бендер: "Командувати парадом буду я!" 

"Будь-який прояв аферизму викликає у мене відторгнення, але здоровий авантюризм завжди викликав повагу. Ніколи не представляв себе в образі Бендера, хоча б тому, що я не знаю жодного способу нечесно заробити гроші, але мені завжди цікаво увійти в нехарактерний для себе образ", - підсумував Володя.

Соратнику прем‘єра Юлії Тимошенко Валерію Писаренку перепала роль Джека Горобця, пірата з кінотрилогії "Пірати Карибського моря".

"Дивився я цей фільм, усі три серії. Мені дуже подобається образ Джека Горобця. Цій людині не можна вірити ні за яких обставин, але всі герої фільму його обожнюють. Це як у політиці - багатьом політикам люди не вірять, але дарують їм свою любов", - сказав Писаренко журналу.

Валерій Писаренко став Джеком Горобцем  

Вітчизняного композитора Володимира Бистрякова перевдягли у Павла Дибенка, вихідця з селян, який закінчив міське трикласне училище, а за радянської влади став видним військовим і державним діячем.

"Раніше я вважав, що комісар - це людина з гарячим серцем і холодним розумом, що йде попереду, несучи романтику революції. Згодом зрозумів, що комісарами були люди, які воювали проти свого ж народу. Усі комісари - авантюристи, у мене до них досить негативне ставлення, але я так само, як вони, щиро прагну вести людей до світлого майбутнього", - прокоментував зв‘язок зі своїм образом митець.

Композитор Володимир Бистряков комісарів не любить, але "так само, як вони, щиро прагне вести людей до світлого майбутнього"  

Демонічності додалося популярному телеведучому із нетрадиційною орієнтацією Анатолію Єремі. Він став Григорієм Распутіним, сибірським селянином, який завдяки знахарським здібностям і могутній сексуальній енергетиці зміг домогтися величезного впливу при дворі Миколи II-го.

"Це одна з тих неординарних особистостей, яка притягала до себе як позитив, так і негатив. Демонічність сполучилася в ньому з надзвичайною добротою і дбайливістю. Думаю, що щось схоже між мною і Гришком Распутіним є - це не тільки зовнішній типаж, але й ступінь впливу", - сказав на цей рахунок Єрема.

Телеведучий Анатолій Єрема долучився до здібностей і сексуальної енергетики Григорія Распутіна 

Колезі Єреми, телеведучій Маші Єфросініній довелося долучитися до шпигунського світу. Вона виконала роль Мати Харі, Маргарити Гертруди Зелле, легендарної танцівниці і шпигунки часів Першої світової.

"Мата Харі - це легендарна особистість. Вона була розумною, сильною, ризиковою, і, вочевидь, їй фізично необхідно було пускатися в авантюри, інакше вона просто не могла жити. От я не можу не працювати, адже моя робота - це моя енергія", - каже молода й активна матуся Єфросініна.

 Єфросініна-Мата Харі працює на дві розвідки

Екс-партнер по телепередачі Анатолія Борсюка Дмитро Корчинський зіграв Алессандро Каліостро. Чолов‘яга мусив перевтілитися у відомого містика й алхіміка-шарлатана, який оголосив себе графом і мандрував Європою під вигаданими іменами. За чутками, Каліостро був організатором масонської ложі в Римі.

"Граф Каліостро був блискучим шахраєм блискучого XVIII століття. Для мене це один із самих симпатичних образів. Ну а оскільки я займаюся політикою, подібне шахрайство було й у моєму арсеналі, хоча мені ще далеко до графа Каліостро", - запевняє Корчинський.

Корчинський-Каліостро зізнався: "Оскільки я займаюся політикою, подібне шахрайство було й у моєму арсеналі, хоча мені ще далеко до графа Каліостро" 

Двом же співакам, Віталію Козловському і Світлані Лободі дісталися образи спокусників.

Так, Козловський став легендарним іспанським любителем жінок, скандалістом і шукачем пригод Доном Жуаном, який все шукав жінку ідеальної краси.

"За духом мені не близький образ цього героя, адже я - однолюб. Але, чесно кажучи, схиляюся перед умінням відомого іспанського мачо завоювати будь-яку жінку, вдягаючи за кожного знайомства нову маску", - зізнається Віталік.

Козловського змусили стати Дон Жуаном 

Лобода ж постала у досить очікуваному для співачки образі куртизанки. Вона зіграла Леді Роксану, відому за часів Карла II. Любовні пригоди цієї дами Даніель Дефо описав у романі "Щаслива куртизанка".

"Куртизанки в усі століття були дуже освіченими, інтелігентними й мудрими жінками. Я вважаю, що ця жінка була справді великою!" - ділиться Світлана.

А Світлана Лобода побула куртизанкою 

А серед слів, якими запам‘яталася та сама леді Роксана, були наступні: "Так-то, з вдячності за добрі послуги, мені зроблені, я в одну мить, забувши завіти релігії, погодилася вважати цю людини своїм чоловіком, а себе - його дружиною, у той час, як в очах Бога і закону, прийнятого в нашій землі, ми були всього лише парочкою перелюбників, коротше, я - шльондрою, він - розпусником".

 

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі