Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області з вантажівки деблокували тіло загиблого водія

10 September 2015, 17:13

На 243 км траси Київ-Чоп, біля села Молодьків 10 вересня сталася дорожньо-транспортна пригода. До пункт зв’язку 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Новоград-Волинський зателефонували випадкові свідки події.

«По прибуттю до місця виклику чергового караулу бійців ДСНС було встановлено, що вантажний автомобіль «DAF» із причіпною ємністю знаходиться у перевернутому стані на узбіччі. На місце пригоди вже знаходилися працівники ДАІ та медики. При проведенні розвідки на місці події рятувальники з’ясували, що водій, без ознак життя, знаходиться у нижній частині кабіни вантажівки та його тіло затиснуте частинами лобового скла та оздоблення кабіни. У причіпній ємності цистерни, відповідно знайдених документів, знаходиться смола, але її витоку виявлено не було», – йдеться в повідомленні.

Особовим складом 10-ї ДПРЧ була знеструмлена бортова електромережа автомобіля шляхом від’єднання клем акумуляторних батарей та за допомогою шанцевого інструменту демонтовано залишки лобового скла кабіни автомобіля та інші частини конструкцій кабіни. Після чого рятувальники змогли дістати тіло загиблого водія. Наразі всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються фахівцями, – повідомила прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Київ-Чоп у Житомирській області водій фури заснув за кермом і насмерть збив людину.

Фото з сайту У ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі