Політика

Наталія Чиж та «Об’єднання «Самопоміч» до Дня Житомира організували патріотичне свято «Віз щастя»

12 September 2015, 16:35

 12 вересня житомиряни зійшлися до парку культури та відпочинку, аби відсвяткувати День міста разом з «Об’єднанням «Самопоміч». Традиційний «Віз щастя» зібрав понад півсотні народних майстрів з різних куточків України, які презентують свої вироби.

Для усіх охочих на святі діють патріотичні майстер-класи, діти бавляться на майданчиках, а також демонструють свої спортивні таланти. Лідер «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирі Наталія Чиж певна: саме об’єднавши людей, можна відродити народні традиції.

«Ми всіх об'єднуємо, всю громаду, і закликаємо до єдності. А взагалі сьогодні славне свято нашого міста - 1131 рік. Ми пишаємося нашим містом, ми його любимо, у нас є гарні традиції, у нас є гарні місця, але ми маємо їх відродити. Ми - житомиряни, перш за все повинні вивчати нашу історію, любити наше місто і відроджувати наші традиції», - зазначила Наталія Чиж.

На святі діє польова кухня, своїх гостей волонтери від «Самопомочі» пригощають кашею. Скуштували каші і військовослужбовці, які повернулися додому із зони АТО.

«Ми хочемо подякувати організаторам таких польових кухонь, організаторам таких свят для дітей, з цього і починається українська перемога: із єднання, із виховання, із суспільної моралі, яка покликана на те, щоб усвідомити, що ми є сильна держава, у нас є місто Житомир, є люди, які воювали, воюють і будуть воювати заради людей», - зазначив боєць батальйону «Айдар».

Відвідати свято може кожен. «Віз щастя» працюватиме упродовж усього дня у парку відпочинку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі