Місто

Землю у Житомирі хочуть дати лише сім’ям чотирьох загиблих учасників АТО, поранені будуть чекати

15 September 2015, 09:55

 На позачерговій сесії Житомирської міської ради землю хочуть дати лише сім’ям чотирьох загиблих учасників АТО.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті міськради 14 вересня.

«Розглянувши заяви громадян та представлені ними документи міська рада вирішила надати дозвіл сім’ям військовослужбовців, загиблих в антитерористичній операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Відкласти розгляд питань надання дозволу на складання проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції по врегулюванню кризової ситуації в Україні (до визначення масивів забудов)», - йдеться у проекті рішення.

Відкладається розгляд питань надання дозволу на складання проектів із землеустрою військовослужбовцям, які отримали поранення: у відповідному додатку – список159 громадян, які отримали поранення приймаючи участь в АТО та звернулись із заявою на ім’я міського голови щодо виділення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Клопотання щодо отримання земельних ділянок поранені почали подавати з жовтня 2014 року.

Не виділятимуть землю і військовослужбовцям – учасникам АТО, який у відповідному додатку 1032. Перше клопотання було від Ващенка І.П. – 7 липня 2014 року, довідку про участь в АТО він отримав 16.06.2014р. у військовій частині польова пошта В 1740. Останнім у списку зазначений Піменов В.М., який подав клопотання 3 вересня 2015 року і має посвідчення учасника бойових дій від 24.06.2015р.

Список сімей громадян, які  загинули  приймаючи участь у антитерористичній операції по врегулюванню  кризової  ситуації в Україні  та звернулись із заявою на ім"я міського голови щодо виділення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) ( код КВЦПЗ 02.01)

Як повідомляв Житомир.info, позачергова сесія міської ради відбудеться 17 вересня і буде розглядати лише сім питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі