Економіка

Житомирська ОДА збирається придбати у київської фірми 5,5 тисяч літрів бензину в талонах

16 September 2015, 14:35

Житомирська облдержадміністрація подала запит цінових пропозицій на закупівлю 5450 літрів бензину марки А-95 в талонах.

Інформація про результати цінових пропозицій розміщена на офіційному сайті Державних закупівель.

Цінові пропозиції замовнику надали три учасника: ПП "ОККО-Бізнес Контракт" (м. Вінниця), ТОВ "Прем’єр-Ліга" (Київська область) та ТОВ "Торгівельна компанія "Манго Трейд" (м. Київ).

Переможцем процедури закупівлі визнана компанія «Манго Трейд», яка запропонувала найнижчу ціну за товар – 108 891 грн. з ПДВ (тобто, по 19,98 грн за літр бензину). Дві інші пропозиції склали відповідно 111 670,5 та 116 019,6 грн з ПДВ. Очікувана вартість закупівлі складала 120 тис. грн.

Кінцевим терміном поставки товару вказаний грудень 2015 року, місцем поставки - автозаправки у м. Житомирі та по Україні.

У технічних вимогах йдеться, що отримання товару буде здійснюватися по талонам через мережу АЗС у м. Житомирі, Житомирській області та по Україні. Учасник повинен мати розширену мережу АЗС по Україні, але не менше однієї АЗС  на території  м. Житомира та трьох АЗС в Житомирській області.

Продукти нафтопереробки, які Учасник планує відпускати через мережу АЗС, повинні відповідати встановленим вимогам якості, мати сертифікат відповідності або паспорт якості.

В «Особливих вимогах» йдеться, що бланки дозволу (талони) повинні бути в асортименті: номіналом 5 літрів, 10 літрів, 15 літрів, 20 літрів, та мати термін дії не менше року, а відпуск нафтопродуктів здійснюватися цілодобово.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2015 року прокуратура Житомирської області з третьої спроби змогла придбати 31 тис. л бензину А-95 за ціною 18,95 грн за літр.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі