Події

У райцентрі Житомирської області в двокімнатній квартирі згорів 77-річний пенсіонер

24 September 2015, 12:06

24 вересня о 01:26 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Олевськ Житомирської області надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир двоповерхового житлового будинку.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Чоловік, який мешкав по-сусідству, прокинувся від їдкого запаху диму і вирішив перевірити, що сталося. Коли вийшов на сходову клітину, то побачив, як із дверей навпроти йде дим. Не розгубившись, він негайно розбудив сусідів та зателефонував до служби порятунку «101»», – йдеться у повідомленні.

По прибуттю рятувальників до місця виклику було встановлено, що займання виникло у двокімнатній квартирі на другому поверсі. Через відкриті двері бійці ДСНС потрапили всередину оселі і в палаючій кімнаті, на ліжку, виявили обгоріле тіло чоловіка. Ним виявився 77-річний власник житла. Осередок займання знаходився у місці розташування телевізора, увімкненого в мережу.

Попередньо встановлено, що займання сталося через коротке замкнення в електромережі. Наразі остаточна причина та всі обставини події встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, вночі у Коростені горів будинок, сусіди винесли з оселі неживого господаря.

Фото прес-служби управління ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі