Місто

Житомирський виконком не погодив проведення анонсованого ОДА ярмарку на вулиці Небесної сотні

7 October 2015, 14:30

 Виконком Житомирської міської ради з двох спроб не зміг проголосувати за проект рішення щодо проведення сільськогосподарського ярмарку 10 жовтня на вулиці Небесної сотні.

Під час засідання 7 жовтня головуючий – заступник мера Олександр Бочковський двічі ставив питання на голосування і обидва рази його підтримував лише 21 член виконкому з 23 присутніх (всього у складі виконкому 43 людини).

Перед голосуванням виступила член виконкому Юлія Демчук, яка наголошувала на тому, що будь-яку торгівлю з вулиці Небесної Сотні потрібно прибрати.

«Я за те, аби проведення ярмарку відбувалося в іншому місці. Це вулиця не Московська, а Небесної Сотні, або вона для нас несе якесь ідеологічне навантаження, або ні. Краще взагалі прибрати несанкціоновану торгівлю з цієї вулиці. Вулиця перетворюється на бардак, а не центр Житомира»,- сказала Демчук.

Головуючий Олександр Бочковський за пропозицією Юлії Демчук доручив управлінню торгівлі підготувати та надати адреси для проведення ярмарків.

Після того, як друге голосування не набрало достатньої кількості голосів для погодження управлінню агропромислового розвитку Житомирської обласної державної адміністрації проведення ярмарку та виникли суперечки під час розгляду питання "Про встановлення режиму роботи об'єктів торгівлі в нічний час на території м. Житомира", Бочковський оголосив перерву у засіданні міськвиконкому до 10.00 п’ятниці, 9 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, облдержадміністрація анонсувала проведення 10 жовтня у Житомирі по вул. Небесної сотні ярмарку з продажу сільськогосподарської та харчової продукції. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі