Події

У Житомирі дівчина стрибнула з підвісного мосту, свідки бездіяли та проходили повз

8 October 2015, 14:25

8 жовтня у Житомирі у парку ім. Гагаріна об 11 годині з підвісного мосту стрибнула дівчина. За словами свідків, дівчина перелізла через перила мосту і стрибнула вниз, очевидці припускають, що це було самогубство.

«Бачив, що вона збирається стрибати. Намагався її схопити, але не встиг добігти. Поки по сходах спустився, одразу на ходу викликав 101. Добіг, в воду, витягнув її, масаж серця, штучне дихання, але нічого. Медики приїхали швидко, але сказали, що вже нічого. Більше за все шокувало те, що були люди, які це бачили і ніхто навіть не намагався нічого зробити»,– розповідає свідок.

Дівчина впала у воду ближче до берега. Медики, які приїхали на виклик, констатували смерть дівчини. На місце прибули працівники міліції та судово-медичної експертизи, наразі проводиться перевірка всіх обставин трагедії.

«На початку 12 години поступив виклик на чергову частину Житомирського міського відділу про те, що в парку Гагаріна виявлено труп невідомої жінки. По приїзду слідчо-оперативної групи дійсно було виявлено труп. Невідома жінка років близько 20-25. При огляді будь-яких документів не виявлено. З слідчо-оперативною групою прибув лікар-судмедексперт, який приймав участь у огляді місця події, який безпосередньо оглядав місце події. В подальшому для з’ясування всіх обставин тіло відправляємо до обласного моргу бюро СМЕ», - каже слідчий Житомирського міського відділу РВ УМВС Ольга Стоцька.

Як повідомлявЖитомир.info, 18 вересня у Житомирі стався черговий нещасний випадок – з підвісного мосту в парку Гагаріна зістрибнув чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі