Влада

Депутати нинішньої каденції Житомирської облради на останньому засіданні розглянуть майже 40 питань

13 October 2015, 09:06

Під час засідання президії Житомирської облради, яке відбулося 12 жовтня, голова обласної ради Віталій Француз повідомив, що на розгляд чергової сесії вноситься близько 40 питань.

Про це інформує прес-служба облради.

Члени президії узгодили окремі питання та проекти рішень, зокрема щодо внесення змін до обласного бюджету на 2015 рік. Так, президія погодила виділення коштів у сумі 868 тис. грн. на будівництво приміщення в обласній клінічній лікарні ім. О. Ф. Гербачевського для встановлення комунального магнітно-резонансного томографа. Як повідомив голова обласної ради, ці кошти були передбачені на створення відділення радіаційного захисту населення для потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС – 600 тис. грн. – та на придбання медичного обладнання для Житомирського обласного стоматологічного об’єднання – 268 тис. грн. «Обласна рада має прийняти кардинальне рішення, аби довести справу до кінця та встановити в обласній лікарні комунальний МРТ. Разом із тим, обласна рада повинна докласти зусиль, щоб кошти, які у зв’язку з цим будуть перенаправлені, у наступному році обласна лікарня та стоматоб’єднання отримали», - сказав Віталій Француз.

Президія погодила внесення на розгляд сесії питання щодо виділення 600 тис. грн. для створення матеріального резерву – придбання паливно-мастильних матеріалів, що використовуватимуться у надзвичайних ситуаціях.

Обласна рада планує внести зміни до Програми матеріально-технічного забезпечення роти охорони, 10-го батальйону територіальної оборони, частин ЗСУ, підрозділів органів внутрішніх справ та СБУ, в межах яких будуть виділені 119-ти тис. грн. на придбання батарей до безпілотників. Внесуть зміни і до Програми забезпечення відкритості в діяльності обласної державної адміністрації, обласної ради та розвитку інформаційної сфери області на 2013-2015 роки. Йдеться про виготовлення та розміщення на території області зовнішньої соціальної реклами.

34 сесія стане завершальною у роботі обласної ради шостого скликання. Вона розпочнеться о 10 годині 15 жовтня.

Фото з сайту облради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі