Політика

Скільки коштів витратили партії, кандидати від яких балотуються до Житомирської міської ради. Інфографіка

23 October 2015, 13:21

 Станом на ранок 23 жовтня до Житомирської міської виборчої комісії проміжні фінансові звіти про витрати виборчих фондів подали 8 партій із 19, які висувають кандидати до міської ради.

Найбільше коштів у виборчому фонді партії «Об’єднання «Самопоміч» - 553 тис. 913 грн, на другому місці ВО «Батьківщина» з виборчим фондом 311 тис. 200 грн. Третя позиція по сумі коштів у Блоку Петра Порошенка «Солідарність» - 131 тис. 542,56 грн. Партія «Сила людей» показала «нульовий» звіт. ВО «Батьківщина» не повідомила про витрати свого виборчого фонду.

З 16 зареєстрованих кандидатів у мери Житомира звіти подали лише троє: Сергій Сухомлин (від БПП) витратив всі кошти свого виборчого фонду – 284 тис. 5,63 грн; у виборчому фонді Олександра Васильковського («Сила людей») було 18 тис. 500 грн, з який витрачено 18 тис. 111 грн.; самовисуванець Євгеній Кузнєцов подав «нульовий» звіт – кошти не надходили і не витрачалися.

Нагадаємо, звіти кандидати та місцеві організації партій мали подати до виборчої комісії 19 жовтня. Згідно абзацу першого ч.6 ст.71 закону «Про місцеві вибори» розпорядники поточного рахунку виборчого фонду місцевої організації партії, кандидата в депутати в одномандатному виборчому окрузі, кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови подають не пізніше як за п’ять днів до дня голосування до відповідної територіальної виборчої комісії проміжний фінансовий звіт за період з дня відкриття поточного рахунку виборчого фонду до десятого дня до дня голосування.

Інфографіку щодо проміжних фінансових звітів партій, які висувають кандидатів у Житомирську облраду, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі