Влада

У Житомирській області утворять управління Держпродспоживслужби, яке об’єднає чотири органи

2 November 2015, 16:36

 У 24 областях України та у м.Києві будуть утворені територіальні органи Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Відповідну постанову КМУ прем’єр-міністр Арсеній Яценюк підписав 28 жовтня 2015 року.

«Реорганізувати територіальні органи Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та Державної санітарно-епідеміологічної служби шляхом їх приєднання до відповідних територіальних органів Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за переліком згідно з додатком 2. Ліквідувати територіальні органи Державної ветеринарної та фітосанітарної служби за переліком згідно з додатком 3», - йдеться у документі.

У додатку 2 зазначено, що управління Держпродспоживслужби в Житомирській області об’єднає: головне управління ветеринарної медицини в Житомирській області; Державну фітосанітарну інспекцію Житомирської області; Держспоживінспекцію у Житомирській області та головне управління Держсанепідслужби у Житомирській області.

Відповідно до додатку 3, у Житомирській області будуть ліквідовані 23 районні управління ветеринарної медицини та управління ветеринарної медицини в м. Житомирі.

«Головам комісій з реорганізації Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів та Державної санітарно-епідеміологічної служби у десятиденний строк: утворити відповідні комісії з реорганізації територіальних органів та затвердити їх голів; забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з реорганізацією територіальних органів», - йдеться у постанові Кабміну.

Також голови комісій з реорганізації мають щомісяця інформувати Державну службу з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів про результати проведеної роботи.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі