Суспільство

Міграційна служба в Житомирській області «вказала на двері» 45 іноземцям

10 November 2015, 11:41

У Житомирській області за час проведення спільної прикордонної операції «Кордон-2015» (з 15 червня по 30 жовтня) прийнято 45 рішень про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження.

Про це повідомляє сайт управління Державної міграційної служби України в Житомирській області.

«Під час операції «Кордон-2015» було виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 268 порушників паспортно-візових правил. Територіальними підрозділами міграційної служби області прийнято 45 рішень про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження, в тому числі одне із забороною в’їзду в Україну, відносно трьох іноземців прийнято рішення про добровільне повернення та двом іноземцям скорочено термін перебування в Україні», - інформує головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ УДМС України Анатолій Шнайдер.

Усього з початку року до адміністративної відповідальності за ст. 203-206 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) притягнуто 617 порушників паспортно-візових правил.

Місцевими судами прийнято рішення про примусове видворення відносно 3 іноземців, 8 іноземцям скорочено термін перебування на території України. Відносно 110  прийнято рішення про примусове повернення до країн походження, в т.ч. сімом - із забороною в’їзду в Україну на 3 роки. Відносно семи прийнято рішення про добровільне повернення.

Трьох іноземців для проведення подальших дій передано працівникам Житомирського прикордонного загону, одного громадянина Російської Федерації поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців. 

Як повідомляв Житомир.info, у жовтні 2015 року на ринках Житомира міліція затримала 8 іноземців без документів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі