Влада

Новобраний мер Радомишля, який був директором ліцею, спустив сходами депутата від Демальянсу

18 November 2015, 20:52

18 листопада новообраний мер Радомишля Олег Соболевський (Народна партія) не пускав на зібрання, де обговорювалася підготовку до установчої сесії, депутата від партії «Демократичний Альянс» Олександра Папірного.

Подробиці інциденту Папірний виклав на своїй сторінці у фейсбук.

«18 листопада (сьогодні) о 15:00 в малій залі засідань в Радомишльській РДА зібрались депутати для обговорень питань складу комісій міської ради, складу виконкому, та тимчасовий регламент для установчої сесії, яка запланована 19 листопада о 10:00. Проте засідання, як виявилось, було лише для обраних. Новообраний мер вирішив, що мені бути присутнім не можна. Коли я зайшов у залу засідань мене Соболевський О.В. (мер) запитав, чого я прийшов і наказав забиратись геть з приміщення. Я пояснив, що маю право бути присутнім, після чого поступив наказ всім депутатам йти в іншу кімнату, завдання виконали мовчки та слухняно. Мене ж випхали за двері й спустили сходами», - пише депутат.

Олександр Папірний наголошує, що міліція приїхала лише через півгодини після виклику, він написав заяву.

Депутат повідомляє, що крім представників «Демальянсу» на це засідання також не запросили депутатів від «Свободи» та Демократичної партії.

Установча сесія Радомишльської міської ради має відбутися 19 листопада. 26 депутатських мандатів розподілилися наступним чином: Блок Петра Порошенка – 6, ВО «Батьківщина» - 4, Народна партія – 3, Демократична партія України – 2, ВО «Свобода» - 2, УКРОП -2, Опозиційний блок – 2, Партія простих людей Сергія Капліна – 2, Демократичний Альянс – 2, Радикальна партія Олега Ляшка – 1.

Як повідомляв Житомир.info, на посаду мера Радомишля було 11 кандидатів. За даними сайту ЦВК, з результатом 25,53% переміг 55-річний Олег Соболевський – директор Радомишльського професійного ліцею, член Народної партії.

Житомир.info

 

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі