Україна

Червоненко скоро знову стане батьком. 4 ФОТО

6 March 2008, 18:25

У той час як екс-дружина екс-міністра транспорту та зв‘язку Євгена Червоненка допомагає жінкам із розлученнями, її екс-чоловік готує для громадськості пікантний сюрприз.

Євген Альфредович, схоже, скоро знову стане татком.

Червоненко вивів у світ свою вагітну даму. Місяць п'ятий? Якщо так, то Ялта-раллі таки виявилися плідними... 

Ще півроку тому ТаблоID писав про пишнотілу даму, яка замінила Марго Червоненко поруч із екс-губернатором Запоріжжя.

Вперше Ніна, як називали тоді жінку в її оточенні, потрапила у фокус ТаблоIDа під час Ялта-раллі, наприкінці вересня 2007-го.

 

Тепер Євген Альфредович знову вивів на публіку свою супутницю. На цей раз - виманив парочку на світ божий день народження "Дитя порока" Борі Моїсеєва.

Як пам‘ятають читачі ТаблоIDа, таємнича супутниця Червоненка формами надзвичайно нагадує Памелу Андерсон. Хіба що у нашої співвітчизниці принади - на око - свої, натуральні, не силіконові.

Ще у вересні супутниця Червоненка запам'яталася своїми апетитними формами 

Тепер же груди жіночки ще більше налилися. Причина проста - Ніна вагітна. І, судячи з фотографій, які потрапили до рук ТаблоID, дама Червоненка вже місяці так на п‘ятому...

Тож є неабиякий привід думати, що екс-міністр скоро знову стане татком. Звісно, якщо Ніна вагітна таки від Євгена Альфредовича. Але ж на фотографії видно, як ніжно тулиться Червоненко до тіла своєї пишногрудої дами...

 Червоненко ніжно тулиться до своєї вагітної Ніни

Отак от швидко екс-міністр забув своє болісне минулорічне розлучення з Марго. Нічого, тепер же будуть інші клопоти - пелюшки, підгузники... Може, і старша дочка Євгена Альфредовича, Саша, допомагатиме.

Цікаво, що з Марго завести спільну дитину екс-міністр так і не зміг - і це за 18 років, які вони прожили у шлюбі.

До речі, Маргарита Червоненко в одному з інтерв'ю якось сказала, що зі своєю пасією Євген Альфредович зустрічався останні шість років. Партизан одначе...

Фото ТаблоID, фото "Бліка" та "Комсомольської правди в Україні"

 

http://tabloid.pravda.com.ua/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі