Суспільство

З 1 лютого житомирські школярі можуть реєструватися на ЗНО

29 January 2016, 12:44

Реєстрація для участі в ЗНО-2016 триватиме з 12:00 1 лютого до 4 березня.

Про це повідомляє офіційний сайт Українського центру оцінювання якості освіти.

«У зовнішньому незалежному оцінюванні можуть взяти участь випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року та минулих років, які отримали повну загальну середню освіту і планують вступати до вищих навчальних закладів», - повідомляє центр.

У 2016 році для вступу до вищого навчального закладу (ВНЗ) абітурієнти подають сертифікати ЗНО лише 2016 року. Кожен учасник ЗНО  має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів з переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також тести з іноземних мов - англійської, іспанської, німецької, російської та французької

Для випускників старшої школи загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури (українська мова), математики або історії України зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію.

«Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано абітурієнту в індивідуальному конверті разом із реєстраційним повідомленням учасника зовнішнього незалежного оцінювання та інформаційним бюлетенем «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2016 рік», причому випускникам загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року індивідуальні конверти надсилаються до закладу, де вони навчаються, випускникам минулих років та учням (слухачам, студентам) професійно-технічних, вищих навчальних закладів – за адресою, зазначеною в реєстраційній картці», - повідомляє УЦОЯО.

Особи, які виявили бажання пройти зовнішнє оцінювання, але через поважні причини не можуть зареєструватися в установленому порядку, повинні в межах часу, відведеного для реєстрації, особисто звернутися до відповідного регіонального центру.

Як повідомляв Житомир.info, зовнішнє незалежне оцінювання в 2016 році буде проведено з травня по червень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі