Події

У Житомирській області в лісі знайшли майже два десятки снарядів

10 February 2016, 17:40

У лісосмузі села Кам’янка Попільнянського району Житомирської області 10 лютого працівники сільгосппідприємства знайшли 16 артилерійських снарядів.

Про це Житомир.info розповів головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«У селі Кам’янка Попільнянського району працівники приватного сільськогосподарського підприємства під час очистки лісосмуги знайшли 16 артилерійських снарядів.15 снарядів лежали на поверхні біля трухлявого дерева, а один трохи далі. Вони там рубали і різали, а нічого  не копали і побачили їх на поверхні. Одразу сповістили місцевий підрозділ ДСНС, спеціалісти виїхали туди, обгородили це місце, а завтра планують їх знищити», – розповів Микола Мінчук.

Загалом, з початку цього року на території області виявлено та знешкоджено більше 30 вибухонебезпечних предметів.

Управління цивільного захисту населення Житомирської ОДА нагадує громадянам, аби не допустити трагічних випадків, у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси, необхідно негайно сповістити місцеві органи виконавчої влади, відділення міліції, пожежно-рятувальну службу ДСНС. Категорично забороняється брати вибухонебезпечні предмети в руки, переносити з місця на місце, розпилювати їх та кидати у вогонь.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі