Місто

До 9 травня комунальники обіцяють відновити пошкоджені зрізаними деревами надгробні плити на військовому кладовищі у Житомирі

11 February 2016, 14:30

У Житомирі на Смолянському військовому кладовищі зрізані комунальниками дерева понівечили могили солдат. Комунальники обіцяю все відремонтувати до 9 травня. 

Про це Житомир.info розповів заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук.

«Нічого там не понівечили. Дерева зрізались у звязку з тим, що вони повністю обросли амелою і ще додатково в планах є 8 дерев на зрізування. Я особисто сам виїжджав позавчора, коли різали дерева. Ті могили, які в результаті падіння були надщерблені, скажемо так, це бетон, до 9 травня комунальне підприємство «Спецкомбінат» (комунальне підприємство «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» - ред.) за свої власні кошти ці могили відремонтує. По великому рахунку, комунальне підприємство їх обслуговує за власний рахунок, там допомагають йому громадські організації, учнівські заклади, а основну масу роботи робить «Спецкомбінат», тому «Спецкомбінат» зносив дерева і він знає про ці пошкодження, і він за власні кошти відремонтує всі ці могили до 9 травня», – розповів Віталій Шевчук.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі біля військового кладовища почали демонтувати білборди.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі