Культура

У Житомирі талановиті діти виступили на гала-концерті всеукраїнського проекту «BabyStar»

22 February 2016, 12:08

Талановиті діти з різних міст України приїхали до Житомира 20 лютого, щоб взяти участь у фінальному гала-концерті всеукраїнського проекту «BabyStar».

Запальні танці, сильні вокальні виступи та проникливі вірші дарували присутнім 18 маленьких конкурсантів.

Організатори проекту – модельна  агенція «Gloria ModelS» та газета «20 хвилин».

Впродовж 2015 року відбувалось знайомство з учасниками конкурсу на сторінках газети та на сайті «20 хвилин», розповідали про їхні вміння, досягнення, таланти. В цьому році участь в конкурсі взяло 20 обдарованих дітей з 8 міст України. Серед тих, хто надсилав листи на участь, відбирались найталановитіші діти по кількості досягнень у своїй сфері. Переможців конкурсу визначали за результатами голосування користувачів.

«Сьогодні на гала-концерті присутні 18 дітей у номінаціях вокальна, танцювальна і абсолютно всі таланти. У кожної дитини свій талант, у нас не було обмежень і критеріїв. Всі могли подати заявку. Сьогодні беруть участь діти з Дніпропетровська, з Хмельницького, Києва, Рівного і Житомира. Ідея проекту з’явилась в березні минулого року. Основне завдання – показати талановитих дітей України. Ми перші в Україні, хто хоче нагородити дітей за те, що вони просто є. Перед нами постало питання: чому нагороджують тільки дорослих? Ми хотіли зробити проект по типу премії «Людина року», «Народний бренд». Ми маємо талановитих дітей, які теж заслуговують на відзнаки. Наші діти досягають перші місця не тільки в Україні, а й в Європі в світі, але ми про це не знаємо. Тому ми хочемо довести, показати талановитих дітей країни. Чому основні конкурси проводяться в Києві, Львові, в Харкові дуже активно. Я б хотіла, щоб про Житомир теж чули. Тому, ми розраховуємо, щоб діти з усієї України приїздили до нас в Житомир, основний гала-концерт, щоб проходив у нас в Житомирі», – розповіла власниця модельного агентства «Gloria ModelS» та співорганізатор Ілона Колодій.

Фінальне шоу відбулося під патронатом голови Житомирської обласної партійної організації «Батьківщина» Анжеліки Вікторівни Лабунської.

«Я вважаю, що сьогодні перемогли всі. З мене, мабуть, поганий суддя, бо я майже всім ставила 10. Мені подобаються всі. Просто сльози навертаються, коли дивишся на таких чудових, різноманітних дітей. Коли чуєш про любов до України, про любов до сім’ї, до мами, до бабусі, це велика заслуга ваших родин, ви ростете в любові, ви ростете в любові до нашої країни, ви точно виростете гідною зміною нашому сьогоднішньому поколінню. І я думаю, ми з вами багато робимо для нашого спільного майбутнього», – звернулась до учасників  Анжеліка Лабунська.

Організатори не збираються зупинятись на досягнутому і вже триває підготовка проекту «BabyStar» 2016. 

«Поки є діти – буде цей проект, тому що це початок для того, щоб діти могли себе реалізувати, а батьки радіти, що в них такі талановиті діти. Ми не хочемо зупинятися, плани дуже глобальні і я думаю, що Житомирщина покаже себе на всеукраїнському рівні. Діти – це головне для чого ми це робимо. І з кожним роком ми робитимемо цей проект ще кращим», – зазначив видавець газети «20 хвилин» Олександр Васильковський.

Спеціальним гостем гала-концерту був відомий український танцівник та хореограф-постановник, переможець шоу «Танці з зірками» – Сергій Костецький, який провів з маленькими зірочками танцювальний майстер-клас.

На концерті журі обрало абсолютного переможця проекту, нею стала 9-річна житомирянка Ангеліна Тереннікова. Кожна дитина отримала кубок гран-прі та диплом проекту «BabyStar».

Конкурс «BabyStar» проходитиме щорічно. Заявки від учасників прийматимуть впродовж 10 місяців, починаючи з березня 2016 року. Гала-концерт та нагородження талановитих дітей відбудеться в грудні. В кожному номері газети буде публікуватись  фото учасника з усіма його надбаннями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі