Влада

Президент України звільнив двох голів районних адміністрацій у Житомирській області

4 March 2016, 11:43

3 березня Петро Порошенко звільнив Антона Михайлова з посади голови Житомирської РДА та Анатолія Підлісного з посади голови Черняхівської РДА.

Відповідні розпорядження про звільнення опубліковані на офіційному інтернет-представництві президента.

«Звільнити Михайлова Антона Миколайовича з посади голови Житомирської районної державної адміністрації Житомирської області», – йдеться в розпорядженні №43/2016-рп.

«Звільнити Підлісного Анатолія Леонідовича з посади голови Черняхівської районної державної адміністрації Житомирської області», – йдеться в розпорядженні №44/2016-рп.

Нагадаємо, 31 березня 2015 року президент Петро Порошенко підписав розпорядження про призначення Антона Михайлова на посаду голови Житомирської РДА. Наприкінці лютого 2014 року обраний заступником голови Житомирської райради. Також Антон Михайлов був кандидатом у депутати Житомирської районної ради та був обраний депутатом від Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії «За добробут та соціальний захист народу».

Як повідомляв Житомир.info, Анатолій Підлісний був призначений розпорядженням президента головою РДА 29 квітня 2015 року. За інформацією з інтернету, Анатолій Леонідович Підлісний був депутатом Черняхівської райради, членом «Нашої України», очолює ПП «Алант», яке займається обробленням будівельного та декоративного каменю. Анатолій Підлісний балотувався в депутати Черняхівської райради і не був обраний.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі