Місто

У житомирському гідропарку розпочалося святкування Масляної. Фоторепортаж

13 March 2016, 13:46

13 березня у житомирському гідропарку проходить святкування проводів зими – Масляної.  На щастя, прогнози синоптиків щодо мокрого снігу з дощем не справдилися, і житомиряни приходять до парку цілими родинами.

Станом на 13 годину гуляння у розпалі,  людей дуже багато, як і осередків проведення розваг. Повсюди смажать шашлики, запікають картоплю та печуть млинці. На вході у гідропарк їх роздають безкоштовно, трохи далі – продають по 3 гривні за штуку.

Лунає гучна музика, проводяться майстер-класи, виставки, змагання. Аніматори розважають дітлахів. На сцені неподалік мотузкового парку проходять виступи колективів.

Як повідомляв Житомир.info, в Житомирі на Масляну заплановані виступи від 12 спортивних федерацій та клубів, фото-сет на кращий образ родини, шоу кухарів, частування млинцями та варениками, лицарський турнір «сарацин», заплітання гриви коням (за участю дітей), квест для учнівської молоді «Масляна - ZT», народний атракціон «Стовп», вогняне шоу, катання на конях та спалення солом’яної баби.

Фото Андрія Дідківського   

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі