Культура

Поетеса Анастасія Дмитрук виступатиме у Житомирі, щоб допомогти у зборі грошей на реабілітацію військових

17 March 2016, 13:16

Щоб допомогти українським бійцям, поетеса Анастасія Дмитрук вперше виступить у Житомирі.

«Никогда мы не будем братьями. Ни по родине, ни по матери», - цей вірш завжди чекають, будь-яка аудиторія завжди чекає саме цього вірша. Всі хочуть почути в оригінальному виконанні автора», – розповідає Анастасія.

Але на гостей чекає не просто читання віршів, а справжня поетична вистава за участю акторів.

«І благодійність, і волонтерство, і взагалі все добро починається з нас – ось такий головний меседж. А загалом вистава складається з двох сюжетних ліній. Це вічна тема кохання і тема сьогоднішніх подій. Революція, Майдан, війна і все це, звісно, переплітається з любов'ю. Разом з театром на Подолі наш проект, на моїх віршах, з акторами, з музикою будемо надихати ваше місто весною», – пояснює поетеса.

У Житомир поетесу запросив фонд Братів Кузьміних, основне завдання – зібрати гроші на реабілітацію поранених бійців.

«Анастасія Дмитрук показала себе, як справжній патріот цієї країни, я вважаю, це нова поетична зірка, дуже сильні у неї вірші. Тому ми обрали Анастасію Дмитрук», – розповідає голова БО «Всеукраїнський благодійний фонд Братів Кузьміних» Сергій Кузьміних.

«Я вже дуже довгий час їжджу і виступаю на підтримку військових у шпиталях, у військових частинах, на полігонах і всюди намагаюся зробити те, що я можу зробити. І наша співпраця з братами Кузьміних – це прекрасно. Це такий новий наш досвід. І, сподіваюсь, він тільки почнеться з цієї вистави, але матиме щасливе продовження у майбутньому», – говорить Анастасія

Вистава відбудеться 25 березня у міському палаці культури. Організатори не ставлять на меті зібрати якусь конкретну суму, але усі зібрані кошти витратять на реабілітацію військових за кордоном.

«Зараз ми відправляємо до Чехії двох чоловік. Дуже дорого, але намагаємося, щоб це було якісно. Саме медична реабілітація. І ми збираємося, щоб ця програма існувала постійно – реабілітація за кордоном в якісних медичних центрах», – говорить Сергій Кузьміних.

Вартість квитка – 100 гривень, їх вже можна придбати у касі кінотеатру «Україна».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі