Культура

У Житомирі переможці конкурсу до Дня космонавтики отримають футболки з аерографією Дмитра Краба

4 April 2016, 11:13

У Житомирі діти, які брали участь у конкурсі до Дня космонавтики, у подарунок отримають футболки з аерографією Дмитра Краба.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав аерограф Дмитро Краб.

«Управління у справах сім’ї, молоді та спорту замовили декілька футболок з моїм прінтом. Вручатимуться вони у вигляді призів переможцям конкурсу малюнку на День космонавтики. Деталей не знаю «що, коли і як», але свою роботу виконав, футби готові, фото зроблені Олексієм Лубягіним», – написав Дмитро Краб.

В управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Житомир.info розповіли, що 12 квітня, на День космонавтики, переможцям конкурсу будуть вручати оригінальні футболки.

«Це міжнародний конкурс, який проводив музей космонавтики спільно з міжнародними партнерами і міською радою, управління сім’ї, молоді та спорту. Управління долучилося до відзначення кращих робіт, а їх буде 12 переможців по 3 в чотирьох номінаціях, подарувавши футболки переможцям. У конкурсі беруть участь діти від 5 до 18 років, які зображують у чотирьох номінаціях різні бачення Космосу. Конкурс тривав з лютого по 30 березня. З 30 березня по 11 квітня буде працювати журі, яке визначить переможців, а 12 квітня відбуватиметься нагородження. Зараз ми домовляємося з музеєм про те, щоб кращі роботи можна було б представити у міській раді», – розповіла Ірина Ковальчук.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у житомирському музеї космонавтики планували зробити день відкритих дверей.

Фото зі сторінки Facebook Дмитра Краба

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі