Місто

У житомирському парку Гагаріна готуються до нового сезону: демонтували сцену біля арки і збираються відкрити туалет

7 April 2016, 14:57

 У парку імені Гагаріна кипить робота. Тут готуються до відкриття нового сезону. Наразі працівники прибирають залишки старої сцени.

«Підлога прогнила, вона знаходиться у дуже жахливому стані і от, дякуючи колегам своїм, працівникам парку, ми її демонтували успішно за 2 дні. На цей демонтаж не витрачено жодної бюджетної копійки. Це добра воля працівників нашого підприємства.

В планах на майбутнє, якщо ви дивилися  фотографії, цікавились трошки тим, що тут було, то тут був фонтан. Я б хотів, щоб цей фонтан тут відновили, зробили його з підсвіткою. Але однозначного з цього приводу вирішувати має громада. Найближчими планами, ви бачите, що є ліхтарі, вони, на жаль, не горять, ми подивились, роботи тут не багато, ми вирішимо її своїми силами. Наступного тижня зробимо все можливе, щоб вона засяяла хоча б цими ліхтарями, які є зверху», - розповідає директор КП «Парк» Володимир Шуст.

До початку сезону у парку запрацює відремонтований туалет. Він знаходиться неподалік літнього танцювального майданчика. Ремонт тут провели ще наприкінці 2012 року, але відтоді туалетом ніхто не користувався.

«На той момент одразу після його здачі в експлуатацію десь відбувся якийсь порив на водогінній мережі і, мабуть, вирішили просто, аби не шукати, не заморочувати собі голову з його роботою, просто перекрили воду. І ось це він 3,5 роки стояв законсервований», - каже Володимир Шуст.

Трубу, через яку туалет не працював більше трьох років, комунальники полагодили за півтори години.

«Приїхали працівники нашого водоканалу і максимум півтори години вони знайшли проблему, усунули цю проблему і на сьогодні ви бачите те, що ви бачите. Найближчими днями ми його відкриємо. Чому зараз не відкриваємо? Бо шукаємо людину, яка має за ним приглядати», - сказав директор КП «Парк».

Володимир Шуст переконує, відвідувачі зможуть користуватися цим туалетом абсолютно безкоштовно, усі витрати на себе візьме комунальне підприємство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі