Події

Водія таксі, який збив 7-річну дитину в Житомирі, розшукали патрульні поліцейські

13 April 2016, 11:11

Дорожньо-транспортна пригода, в якій 7-річна дівчинка зазнала травми ноги, сталася 12 квітня близько 13.30 по вул. Домбровського в Житомирі.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«За свідченнями очевидців, водій автомобіля, виїжджаючи з території місцевого підприємства, травмував ногу дівчинці, яка проходила повз. Керманич, не зупиняючись та незважаючи на крики перехожих, поїхав геть. На місце події прибули патрульні поліцейські та слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Правоохоронці, опитавши очевидців та свідків, розпочали заходи щодо розшуку водія та автомобіля», – йдеться у повідомленні.

Потерпілу дівчинку «швидкою допомогою» було доставлено до обласної дитячої лікарні з попереднім діагнозом – здавлення лівої ступні.

Близько 21.30 цього ж дня патрульні поліцейські помітили на стоянці неподалік місця події розшукуваний автомобіль ВАЗ. Поряд знаходився і його керманич.

«На питання поліцейських 39-річний чоловік відповів, що ніби й почув крики, але не відчув ні удару, ні наїзду на перешкоду, а тому поїхав геть. Чи так це, буде з’ясовано при подальшій перевірці», – розповів заступник командира батальйону патрульної поліції Юрій Овчинніков.

Як повідомляв Житомир.info, 12 квітня у Житомирі на початку вулиці Домбровського близько 13.00 автомобіль наїхав на дитину і поїхав геть.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі