Культура

У Житомирі хор «Струмочок» заспівав разом із зірками, щоб зібрати гроші для хворого на рак хлопчика

17 April 2016, 17:16

17 квітня під час щорічного звітного концерту дитячої хорової студії «Струмочок» влаштували благодійну акцію, щоб зібрати гроші на лікування вихованця студії «Посмішка».

«Сьогодні у нас велика подія. Хорова студія «Струмочок» показує свій черговий звітний концерт. Наш концерт в цьому році  незвичайний. Це цілий проект. Перше - це проект з нашими зірками, наші професійні співаки прийшли в гості до маленьких зірочок, до наших дітей і співають сьогодні разом з ними. Ідейним натхненником теми концерту «Зіркові друзі в гостях у «Струмочка» став наш земляк Володимир Шинкарук. Останні роки ми з ним дуже тісно співпрацювали, він написав для нас дуже багато пісень. Ми сьогодні не просто зібралися, ми вирішили допомогти одній дитині, яка навчається в нашому центрі. Це вихованець танцювального колективу «Посмішка» Коля Дубіцкий. Коля вже кілька років бореться з хворобою, у нього непроста хвороба, онкологічна хвороба. Всі гроші, які ми зберемо з цього концерту, ми віддамо йому на лікування» - розповіла художній керівник хорової студії «Струмочок» Олена Ващишина.

До проекту долучилися артисти Ірина Шинкарук, Артем Кондратюк, Олександр Воєвуцький та Сергій Дебой.

«На сьогодні дуже важливо допомагати тим, хто потребує цієї допомоги. Коли ми потребували допомоги, дуже багато людей відгукнулося, я їм щиро вдячна і бережу в серці, готова дякувати кожного дня. Тому якщо я можу чимось допомогти, я завжди з радістю відгукуюсь. Я дуже хочу, щоб сьогодні ми зібрали якусь певну суму, яка б стала в нагоді, щоб допомогти йому, дай Боже здоров'я, здоров'я і ще раз здоров'я», - сказала заслужена артистка України Ірина Шинкарук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі