Влада

Житомирська ОДТРК ліквідована як юридична особа, - юрист

23 May 2016, 14:35

 20 травня 2016 року Житомирська обласна телерадіокомпанія повністю ліквідована як юридична особа.

Про це у телефонному коментарі Житомир.info повідомив директор філії «Житомирська регіональна дирекція» Національної телекомпанії України Василь Головецький

«У п’ятницю (20 травня – ред.) вже прийняте рішення про ліквідацію ОДТРК, компанія повністю ліквідована юридично. У реєстраторі вже по запиту немає ЖОДТРК. А філія створена торік восени», - сказав Головецький.

Як пояснив Житомир.info юрист Житомирської регіональної дирекції  Нацтелекому Ярослав Щербюк, 20 травня Житомирська обласна телерадіокомпанія була припинена як юридична особа, і тепер вона є філією Нацтелекомпанії України.

«Рішення було прийняте ще в 2015 році Держкомтелерадіо з питань реорганізації всіх телерадіокомпаній по Україні для створення суспільного телемовлення. По наказу Держкомтелерадіо нас було реформовано, так би мовити, передано у Національну телекомпанію України. А ці компанії, які реорганізуються, просто ліквідовуються. Житомирська обласна телерадіокомпанія була 20 травня припинена. Тепер ми є структурним підрозділом, філією Нацтелекомпанії України», - розповів юрист.

Ярослав Щербюк також повідомив, що Василь Головецький наразі залишається директором філії. У 2015 році Головецький заявляв, що кількісний склад працівників визначатиме новий господар - Національна телерадіокомпанія.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році ЖДОТРК мала приєднатися до Національної телекомпанії України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі