Події

На житомирському ринку застрелили громадянина Азербайджану, поліція припускає - вбивство було спонтанним

24 May 2016, 13:16

 Увесь день на Сінному ринку тільки й розмов, щодо вбивства, яке сталося напередодні в одному з кафе. Сьогодні тут зачинено. Ірина працює неподалік, каже, що вона чула шум, але спершу не збагнула, що це лунають постріли.

«Ми на це не звернули увагу, тому що беруть кіоски нові, ремонтують, свердлять, пилять, варять. Тому спочатку ми, як почули стукіт, подумали, що десь щось ремонтують чи забивають. Як метал стукав, а потім вже вибігла дівчина, каже, треба визивати «швидку». І тоді ми почули, що це вогнепальне поранення в голову», - говорить Ірина.

Працівники ринку кажуть, потерпілий – це відвідувач кафе, і припускають: він міг знати свого убивцю.

«Оксана - дівчина, що працювала в кафе, - сказала, що він заїхав, він був один, когось чекав, тому що замовив шашлик, замовив салат. Вона запитала, на скільки персон  подавати, він сказав: на три», - розповідає Ірина.

Загиблий – громадянин Азербайджану. У поліції повідомляють, що він разом з родиною мешкав у Житомирі, до кримінальної відповідальності не притягувався.

«Знаємо, що він був сам, убивця прийшов не з ним, прийшов пізніше, скоїв злочин і зник. Це не сплановане вбивство. Це виникла ситуація спонтанно, десь зіграла гаряча кров. Пострілів було 5, в людину попало три. Цілили в голову, але не всі попали в голову. Знайдено на місці пригоди деякі сліди злочинця, знайдено гільзи стріляні від вогнепальної зброї. Встановлено автомобіль, на якому злочинець зник з місця пригоди. Цей автомобіль був затриманий вчора і доставлений до Житомирського міського відділу. В автомобілі вже знаходився не вбивця, а інший чоловік. Чоловік, який скоїв постріли, на сьогоднішній день нам відомий, ми вживаємо заходи, щоб його затримати», - прокоментував заступник начальника ГУ НП в Житомирській області Юрій Крошко.

Нині ринок працює у звичному режимі, заходів безпеки тут не посилювали. Інформацію про вбивцю поліція не розголошує в інтересах слідства.

Як повідомляв Житомир.info, 23 травня у Житомирі застрелили чоловіка, його тіло виявили в кафе на Сінному ринку. Поліція затримала автомобіль, на якому втік убивця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі