Влада

У Житомирській області цього року працюватиме 14 стаціонарних оздоровчих таборів

31 May 2016, 15:40

У Житомирській облдержадміністрації 31 травня відбулося засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та оздоровлення дітей.  На засіданні розглянули питання про стан готовності дитячих оздоровчих таборів до оздоровчого сезону 2016.

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«Деякі табори, такі як «Супутник», «Дзвіночок», вже розпочали свою роботу і прийняли на першу зміну дітей. Майже всі табори готові до початку сезону та виконали усі приписи, які були видані, і підготовили табори до заїзду дітей. Ті табори, в яких зміни розпочинаються пізніше, а саме «Лісовий берег», «Корчагінець» ще є час довиконати приписи у повному обсязі. Також директори таборів отримали посібники по грі «Джура» для проведення її у таборах.

За кошти обласного бюджету вже оздоровлено 100 дітей, переважно діти, постраждалі від наслідків аварії на ЧАЕС.

До Українського дитячого центру «Молода гвардія» у м. Одеса направлено 120 дітей.

Із 2 по 19 травня 10 дітей пільгових категорій, у тому числі учасників АТО і дітей внутрішньо переміщених осіб, направлено на безкоштовний відпочинок до санаторію «Сергіївка», підпорядкованому Міністерству охорони здоров’я Республіки Молдова, що в Одеській області.

Планується робота 14 стаціонарних оздоровчих закладів та 274 пришкільних таборів відпочинку», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у програмі «Діалоги» начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук розповіла, де і за скільки цього року оздоровляться діти.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі