Місто

Дні відкритих дверей в автосалоні Рено ТОВ «Полісся Моторс Груп»

2 June 2016, 08:56

Автосалон Рено ТОВ «Полісся Моторс Груп» за адресою вул. Ватутіна 170-А в Житомирі запрошує Вас провести свої сімейні вихідні дні разом з нами 04.06, 11.06 та 18.06.2016 року.

У кожного з Вас буде можливість ознайомитись з модельним рядом Renault та провести тест-драйв, познайомитися з автосалоном і його роботою, подивитися роботу сервісної станції.
Ваші дітки зможуть подивитися новий цікавий мультфільм.

Кожен, хто в період з 10.05.2016 до 30.06.2016 року придбає одну з акційних моделей Renault в автосалоні ТОВ «Полісся Моторс Груп», бере участь в розіграші призу – туристичної поїздки до Франції на всю родину (2 дорослих та 2 дітей).

Приємним і корисним доповненням до участі в розіграші стане те, що тільки до 30.06.2016 при придбанні нового автомобіля Renault Fluence, Sandero, Logan MCV, Sandero Stepway можна скористатися безпрецедентною пропозицією і без доплат отримати в подарунок преміум-страхування КАСКО* терміном на 1 рік.

*Страхування КАСКО здійснюється на базі «All Risks» (страхування від усіх ризиків). Крім традиційних ризиків, таких як викрадення, збиток внаслідок ДТП, збитки внаслідок стихійних лих, пожежі, протиправних дій третіх осіб, АХА також відшкодовує збитки, спричинені внаслідок зовнішнього фізичного впливу інших випадкових та непередбачених дій.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі