Події

У Житомирській області затримали контейнер з незадекларованими будматеріалами та сантехнікою на 1 млн грн

2 June 2016, 11:10

На митному посту «Коростень» Житомирської митниці ДФС 26 травня 2016 року спільний митно-прикордонний наряд виявив більше 12 тисяч одиниць незадекларованого будівельного та сантехнічного обладнання на мільйон гривень.

Про це Житомир.info  2 червня повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Житомирській області.

«Спільний митно-прикордонний наряд звернув увагу на контейнер, у якому за документами переміщувався товар «Інструменти в асортименті» кількістю 13 тонн. Відправником товару був громадянин України, що мешкає в м. Харків, отримувачем – його батько, громадянин Казахстану. Враховуючи наявні критерії ризику, контейнер було оглянуто кінологічною командою прикордонного загону на наявність зброї та вибухівки та в подальшому за участю працівників міжвідомчої оперативної групи проведено огляд вантажу, що слідував в даному контейнері.

За результатами огляду серед задекларованого вантажу виявлено більше 12 тисяч одиниць незадекларованого будівельного та сантехнічного обладнання на загальну суму майже 1 мільйон гривень. За даним фактом порушено справу про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, вантаж вилучено. Триває провадження по справі», – йдеться в повідомленні. 

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі конфіскували більше 1000 одиниць фірмового дитячого одягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі