Місто

Працівники ТДВ «ЖЛ» досі не отримали відповідей від нового начальника поліції Житомира

2 June 2016, 12:00

Де поділись викрадені автомобілі, готова кондитерська продукція та сировина – з такими питаннями до головного управління Нацполіції в Житомирській області прийшли представники ТДВ «ЖЛ». На відміну від минулого разу, журналістів на зустріч не пустили. Але юристи та представники трудового колективу ТДВ «ЖЛ» розповідають, обіцяного вирішення питання люди поки що не отримали.

«Є ряд кримінальних проваджень, які порушено за нашою заявою: щодо крадіжки автомобіля, щодо крадіжки готової продукції, щодо певних службових злочинів посадовими особами області. Начальник слідства також не готовий відповісти, чому заяви подані ще взимку, а до сьогоднішнього дня не проведено жодної слідчої дії. Звісно, нам пообіцяли, що нам викличуть слідчих, нам дадуть можливість запитати у слідчих. Тобто, після минулої зустрічі ми не отримали жодної відповіді. Є злочини вчинені певними особами, зокрема, вони носять ознаки як шахрайства, так і викрадання майна та заволодіння майном, які ніким в Житомирській області не розслідуються», - розповідає адвокат ТДВ «ЖЛ» Катерина Нікітюк.

У поліції ж переконують – готові надати письмові пояснення стосовно кримінальних проваджень і головним своїм завданням бачать саме підтримання правопорядку .

«Як і раніше було наголошено, що головне управління Національної поліції та працівники поліції Житомирської області не сприймають ні одну зі сторін цього спору чи конфлікту. Наше завдання головне – це не допустити порушень громадського порядку та якихось безладів», - каже начальник ГУ Нацполіції в Житомирській області В’ячеслав Печененко.

Втім, адвокати та трудовий колектив ТДВ «ЖЛ» у судах оскаржуватимуть дії правоохоронців і готові надалі боротись за свої робочі місця на підприємстві.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі