Місто

Житомирські медики малюють, різьблять, ліплять і вишивають. Фоторепортаж

8 June 2016, 16:01

У Житомирській обласній науковій медичній бібліотеці на вулиці Пушкінській, 62 з 1 червня 2016 року діє виставка творчих робіт медпрацівників.

На ній представлені зразки живопису, різьблення, ліплення та вироби декоративно-прикладного мистецтва. Тут є дерев’яні шахи, храм із сірників, «кавове» дерево, квіти з бісеру, різьблені ікони, картини з солоного тіста та інші вироби.

Виставка присвячена Дню медичного працівника, який відзначається у третю неділю червня. На ній представлені роботи Іванчіхіна А.О.- лікаря на пенсії (вироби з дерева), Весельського О.Л.- працівника обласного медичного центру вертебрології і реабілітації, Ільченка В.О. – головного інженера АГЧ обласної клінічної лікарні, медсестри кардіохірургічного центру ОКЛ Колесник В.І. (вишивка бісером), головного інженера АГЧ ОКЛ в 2003-2013 роках Матюхіна В.І. (живопис), молодшої медсестри ЦКДЛ ОКЛ Згодзінської Л.О (вироби з солоного тіста, холодного фарфору та гіпсу), завідуючої просвітницьким відділом ОМЦЗСМ Слуки Т.В., лікаря-гістолога обласного бюро судово-медичної експертизи Ващенко О.І. і медсестри ЖОНД Бак Ж.Г. (прикраси і сувеніри).

Експозиція триватиме до кінця червня, - йдеться на блозі Житомирської обласної наукової медичної бібліотеки.

Як повідомляв Житомир.info, у квітні в обласній науковій медичній бібліотеці в Житомирі майже місяць діяла виставка ляльок-мотанок.

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі