Події

У Житомирі на проспекті Миру водій Ford спричинив ДТП і зник з місця пригоди

15 June 2016, 20:52

У Житомирі 15 червня на проспекті Миру, 14 близько 19.10 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Водій Ford з місця пригоди втік.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

За словами свідка ДТП, водій Ford різко почав розвертатись і не пропустив Daewoo Lanos.

«Ми їхали з центру в сторону Богунії і я зупинився якраз на перехресті проспект Миру, вулиця Богунська, щоб звернути на ліво. На зустрічній смузі стояв бус сріблястий Ford транзит, чи то він хотів розвернутись, чи повернуть. І тут він різко газонув, почав розвертатись і не пропустив  Daewoo Lanos, який йшов у середньому ряду. Водій Lanos намагався уникнути зіткнення, вискочив на зустрічну і зачепив задній бампер Ford. Його почало крутити і він задів ВАЗ, який їхав з Богунії. Той водій бачив, звернув в правий ряд, прижимався, але через те, що Lanos задів бампер буса, його закрутило і Lanos удаврився у ВАЗ і таким чином сталося ДТП. А водій Ford поїхав з місця ДТП і навіть не зупинився», – розповів свідок Володимир Бродський. 

Інформацію про ДТП підтвердили в управлінні патрульної поліції Житомира.

«Автомобіль, який зник з місця пригоди – сірий бус Ford транзит. Учасниками ДТП стали ще автомобілі Lada і Daewoo. Зі слів водіїв інших автомобілів, які стали учасниками ДТП, водій Ford здійснював розворот по проспекту Миру, порушуючи правила дорожнього руху. Автомобіль Daewoo  рухався по зустрічній і миттєво зреагував. Побачив перешкоду, взяв вліво і не впорався з керуванням і зіштовхнувся з автомобілем Lada, яка теж поруч їхала. Потерпілих немає», – розповіла прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

Станом на 20.10 вже визначили, де проживає водій Ford і поліцейські поїхали до нього додому.


Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на перехресті Лесі Українки та Небесної сотні 15 червня зіштовхнулись автомобілі, від удару один перекинувся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі