Місто

Як проходять тренування житомирських воркаутерів. Фоторепортаж

12 August 2016, 16:20

У Житомирі на спортивних майданчиках загальноосвітньої школи № 7 та агротехнологічного колежу чотири рази на тиждень займаються воркаутери. Безкоштовно тренуватися разом із ними може кожен бажаючий.

Тренування відбуваються щопонеділка, щосереди та щоп’ятниці о 19:00 на спортивному майданчику ЗОШ № 7, а також щонеділі – у Житомирському агротехколеджі о 17:00. Тривалість занять – до двох годин на день. Їх регулярно відвідують близько 20-ти осіб.

Наймолодшому воркаутеру дев’ять років, найстаршому ж – близько 60-ти. Голова правління ГО «Стріт воркаут Житомир» Вадим Заблоцький запевняє, обмеження за віком і статтю в їхній команді відсутні. Хоча дівчат займається й небагато – у співвідношенні 1:5.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2016 року 9 міських громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування отримали гранти Житомирського міського голови за розробку кращих проектів, спрямованих на розвиток галузі. Одним із переможців було визнано й громадську організацію «Стріт воркаут Житомир».

Довідка Житомир.info:

Street Workout - один з різновидів масових фізкультурних занять, включає в себе виконання різних вправ на вуличних спортмайданчиках, а саме на турніках, брусах, шведських стінках і т. п.

Фото Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі