Культура

Мистецький проект «Культурна версія» на День міста Житомира вкотре зібрав тисячі глядачів

4 September 2016, 09:05

Мистецький проект «Культурна версія» 3 вересня відкрили відеоролики переможців конкурсу «Житомир - я люблю тебе». У рамках заходу традиційно відбувалося театралізоване дійство. Організатори задоволені, що і цьогоріч вдалося поєднати на одній сцені: кіно, музику, балет і театр.

«Єдина мета, єдина ціль - це хочеться, щоб люди відчули щось вище, завдяки цьому творили прекрасне у своєму житті» - каже режисер проекту «Культурна версія» Петро Авраменко.

Міський голова Сергій Сухомлин та віце-премєр-міністр Геннадій Зубко на «Культурну версію» прийшли у футболках із написом «StopKilling Umi Umerov».

«Ми сьогодні з Сергієм одягнули футболки, які доєднують також нас, усіх житомирян до спільної всесвітньої акції на підтримку Іумі Умерова, який зараз знаходиться у в’язниці, у Криму. Який також є громадянином України, який також відстоює дух України в Криму. Я хочу просто побажати всім нам, щоб ми відчували себе у першу чергу не жителями, не мешканцями, а саме громадянами, які дбають за свою родину, які дбають за своє місто і які ніколи не дадуть скривдити свою державу» - зазначив віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко.

Концертна програма вечора була насиченою виступами відомих українських артистів та музикантів, а у фіналі - усі охочі долучились до масового виконання гімну.

Фоторепортаж дивіться тут

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі