Події

На День міста житомирські поліцейські вилучили у чоловіка набої до автоматичної зброї

5 September 2016, 10:05

У Житомирі 3 вересня патрульні, зупинивши на вулиці підозрілого перехожого, виявили під час огляду в його рюкзаку 30 набоїв калібру 7,62 мм. Набої направлено на дослідження, триває перевірка.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Увечері на одній із вулиць міста поліцейські зупинили підозрілого перехожого. Під час поверхневого огляду у чоловіка, як з’ясувалось, раніше судимого 39-річного жителя району, вилучено кілька десятків набоїв до автоматичної зброї. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції, працівники якої й вилучили боєприпаси та направили на експертне дослідження. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Водночас правоохоронці нагадують громадянам, що відповідно до ч. 3 ст. 263 Кримінального кодексу України особа, яка вчинила злочин, передбачений частинами першою або другою цієї статті, звільняється від кримінальної відповідальності, якщо вона добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Як повідомляв Житомир.info,уночі 3 вересня екіпаж патрульної поліції міста Житомира зупинив автомобіль «УАЗ 31512» на 255 км траси Київ–Чоп за порушення правил дорожнього руху. У машині правоохоронці знайшли зброю.

Фото ГУ НП в Житомирськый області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі