Події

Нетверезого водія Mercedes, який втікав від житомирських поліцейських та наїхав на одного копа, відпустили

7 September 2016, 10:03

 У Житомирі 5 вересня патрульні поліцейські наздогнали автомобіль Mercedes Vito та затримали водія, який був за кермом в нетверезому стані та чинив опір поліцейським.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook повідомляє патрульна поліція Житомира.

 «Поліцейські зі слів небайдужих громадян попередньо встановили, що водій, який зазвичай керує даним транспортним засобом, часто перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Помітивши зазначений автомобіль, патрульні миттєво вжили заходів для його зупинки. Проте водій не полишав наміру втекти, і на вимогу патрульного вийти з автівки, продовжив рух, здійснивши наїзд на поліцейського. Патрульні спільними злагодженими діями зупинили зазначений автомобіль на наступному ж перехресті, блокувавши його подальший рух. На вимогу поліцейських покинути автомобіль, водій почав чинити опір. Застосувавши фізичну, силу патрульні дістали чоловіка з автівки і надягнули кайданки. Водій, як показали дані «Драгера», знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння – 2,28 проміле. В ході поверхневого огляду автомобіля патрульні знайшли предмет, схожий на пістолет, електрошокер і загострений предмет. Патрульні склали відповідні адміністративні матеріали за трьома статтями кодексу про адміністративні правопорушення. Водію загрожує штраф і позбавлення права керування», – йдеться в повідомленні.

У коментарі Житомир.info прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна розповіла, що водія автомобіля відпустили, а матеріали передали до суду.

«Водія відпустили, 185 статтю так і не зробили, прийшли до висновку, що після затримання він пішов на контакт. Проте в нього інші статті по ПДР, керування в стані сильного алкогольного сп’яніння, а вже по факту предмета ззовні схожого на пістолет і предмета загостреного, які були в автомобілі,  це вже працювала слідчо-оперативна група. Матеріали направили до суду», – зазначила Діна Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня вночі в Житомирі нетверезий водій BMW після зіткнення з Opel втік з місця ДТП.

Фото патрульної поліції Житомира

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі