Влада

Депутат від «Самопомочі» запропонував відправити голову Житомирської облради у відставку

26 September 2016, 16:23
Депутат від «Самопомочі» Євгеній Жабокрицький запропонував відправити голову Житомирської облради Анжеліку Лабунську у відставку.
 
Таку пропозицію вніс депутат на позачерговій сесії облради 26 вересня.
 
«Щодо дострокового припинення повноважень та звільнення з посади голови Житомирської обласної ради», - запропонував Жабокрицький.
 
На захист Лабунської виступив її однопартієць, депутат Олександр Ніколайчук, потім слово попросив «свободівець».
 
«Наша фракція одноголосно підписала звернення щодо звільнення голови обласної ради. На останніх сесіях ми бачили неодноразове порушення регламенту з боку голови обласної ради, випади у бік депутатів. Я був одним з них, хто палко підтримував Анжеліку Вікторівну на посаду голови облради. Одноголосне було рішення підтримати пропозицію, ми просимо включити це питання до порядку денного», - сказав голова фракції ВО «Свобода» Сидір Кізін.
 
Анжеліка Лабунська нагадала, що питання відставки не може розглядатися на позачерговій сесії і перед відставкою має бути звіт.
 
Як повідомляв Житомир.info, на позачерговій сесії Житомирської облради 26 вересня до сесійної зали прийшли люди у військовій формі. Це обурило голову обласної ради Анжеліку Лабунську.
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі