Спорт

Микола Присяжнюк: «Саме спортсмени мають авторитет, силу і можливість зруйнувати дитячу наркоманію і злочинність»

20 March 2008, 11:04

У Житомирі відбулася матчева зустріч збірних команд Житомирської та Хмельницької області з рукопашного бою під девізом: «Рукопашний бій проти наркоманії та дитячої злочинності». В заході прийняли участь представники обласної і Житомирської міської держадміністрацій, УМВС України  в Житомирській області, відомі житомирські спортсмени.

А організатором святкового дійства, у якому були не лише змагання, а й цікаві концертні виступи, став народний депутат України, голова Житомирського обласного відділення Партії регіонів Микола Присяжнюк, який є Президентом Житомирської Асоціації професійних видів єдиноборств.

 

 

Це вже не перше спортивне змагання, яке проходить за підтримки Миколи Володимировича. В області він відомий не лише як політик, а й як людина, яка активно опікується спортом. Зокрема, Микола Присяжнюк є президентом футбольного клуба «Коростень», який єдиний в Житомирській області грає в II лізі.

«Це не просто свято фізичної сили і майстерності, - наголосив Микола Володимирович, відкриваючи спортивний захід. - Це ще один крок до подолання проблем, пов\'язаних з бездуховністю, бідністю, безробіттям, насильством, відсутністю змістовного дозвілля, що загострилися в останні роки. Адже саме  спортсмени мають авторитет, силу і можливість зруйнувати дитячу наркоманію і злочинність, нокаутувати ці вади, довести, що альтернативи здоровому способу життя у молодої людини  нема.

Потрібно зробити так, щоб кожне змагання, кожен турнір став пропагандою здорового способу життя».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі