ДОПОМОГА

Собаки, які живуть в житомирському Центрі захисту тварин і чекають нових господарів. Фоторепортаж

25 October 2016, 17:44

Життя цих тварин нелегке. Вони звикли добувати їжу, мерзнути, захищати територію і нерідко - терпіти знущання, але досі не зневірилися в людях.

Ми зробили фото дев’ятьох вихованців житомирського Центру захисту, де  стерилізують та вакцинують безпритульних тварин, щоб допомогти їм знайти хороших господарів. Всі тварини пройшли огляд ветеринарного лікаря і є безпечними для здоров’я людей.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому в Житомирі запрацював Центр захисту тварин, працівники якого стерилізували та вакцинували 440 безпритульних собак.

Дред

Не зважаючи на грізний вигляд і погане минуле, він не перестав довіряти та любити людей.  Кавказька вівчарка Дред буде ідеальним компаньйоном та охоронцем для тих, хто мешкає в приватному будинку:

Бджілка

Грайлива й весела, вміє робити сальто. Буде ідеальною для дбайливих активних людей: 

Лаккі 

Весела, товариська, потребує постійного підтримання імунітету та особливих умов проживання. Буде ідеальною подругою та охоронницею:

Лаккі

Хоча лікарі обіцяли йому не більше місяця життя, цей російський гінчак не здається вже кілька місяців. Лагідний та контактний пес буде ідеальним для того, хто хоче піклуватися, дарувати любов та отримувати її навзаєм:

Лапік

Спокійний, поки – трішки боязкий, цей молодий пес з інвалідністю буде ідеальним другом для людини, яка живе у стані постійного стресу і потребує надійного врівноваженого компаньйона:

Муся

Лагідна руда модниця потребує спеціального харчування. Буде ідеальним членом родини, яка мешкає в приватному будинку:

Вовчик

Добрий, грайливий та великий молодий пес. Вміє співати і дуже любить дітей. Буде ідеальним для великої родини з дітьми:

Рей

Врівноважений,  спокійний російський тер’єр середнього віку буде ідеальним охоронцем та компаньйоном:

Муся

Англійський стафорширдський тер’єр похилого віку зі спокійним характером. Буде ідеальною компаньйонкою для людини похилого віку:

Фоторепортаж Анни Максимової

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі