Події

У центрі Житомира зіштовхнулись Lada і Lanos, від удару обидва автомобілі вилетіли на тротуар

3 November 2016, 09:57

Пізно увечері 2 листопада на перехресті вулиць Київська і Театральна в Житомирі  сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це Житомир.info розповіли свідки.

Зі слів очевидців, Lada їхала по вул Театральній в напрямку майдану Перемоги і в'їхала в Lanos, який їхав по вул. Київській в напрямку ЦУМу. Від удару один автомобіль відкинуло на тротуар по Театральній, інший – на напіврозритий тротуар по вул. Київській. 

Прес-офіцер патрульної поліції Житомира Діна Корчевна повідомила, що зіштовхнулися автомобілі  Lada Priora та ЗАЗ Lanos.

«ДТП сталася 2 листопада близько 23 години на перехресті Київська-Театральна. За попередніми даними, водій автомобіля Lada, виїжджаючи з другорядної вулиці, не надав перевагу в русі і скоїв зіткнення з автомобілем ЗАЗ. Зі слів свідків стало відомо, що водій Lada мав ознаки алкогольного сп’яніння. У чоловіка взяли кров для виявлення вмісту алкоголю», - розповіла Діна Корчевна.

З її слів, на момент прибуття патрульних поліцейських водія Lada Priora на місці ДТП не було, однак за отриманим орієнтуванням його невдовзі затримали. Це киянин 1975 р. н., водій автомобіля Lanos – житель Житомирської області 1978 р. н.

«Швидка» надавала допомогу трьом потерпілим: водію та пасажирові ЗАЗ Lanos та пасажиру Lada Priora. Зі слів очевидців, троє чоловіків з Lada втекли з місця події.

Як повідомляв Житомир.info, 26 жовтня 2016 року в Житомирі зіштовхнулися «Жигулі» та автомобіль швидкої допомоги, а 25 жовтня - автомобіль Mercedes Vito і пожежна машина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі