Події

Блогеру Сергію Трейсеру погрожували після того, як він зняв відео про ночівлю у житомирському супермаркеті

29 November 2016, 16:04

Разом із другом та камерою в руках відомий житомирський блогер Сергій Трейсер вирішив переночувати у одному із місцевих будівельних супермаркетів відзнявши усе на відео. Аби здійснити задумане та не викликати підозри у охоронців, за кілька годин до закриття супермаркету хлопці, під виглядом покупців почали шукати вдале місце для нічлігу.

«Ми зайшли, сподіваємось нас ніхто не помітив», - сказав Сергій Трейсер.

Таки не помітили. Пізно ввечері хлопці вийшли зі схованки та прогулялися торговельним залом.

«Виходимо. Тут написано: стороннім вхід заборонено, але ж ми не сторонні, ми покупці. А покупець завжди правий», - спілкуються між собою відчайдухи.

Хлопців ніхто не помітив і разом з іншими покупцями вранці вони вийшли з приміщення. Насамкінець, Сергій Трейсер у відеоблозі закликав своїх глядачів не повторювати подібного.

Після того, як відео ночівлі блогера у супермаркеті набрало більше півмільйона переглядів, Сергій Трейсер повідомив, що його шукають та погрожують.

«Охорона супермаркету мене шукала, примудрилися знайти мою стару адресу. Приїхали до моєї мами, залишили мені номер телефону і сказали, щоб я їм зателефонував. Зараз я їм телефонуватиму», - каже Сергій.

У розмові Сергію розповіли, що через його витівку буде звільнено 10 людей та попросили видалити відео з Інтернету.

«Сам факт того, що я видалю відео, нічого не змінить», - відповів блогер.

«Тоді немає питань. Мені шкода твоїх», - сказав співрозмовник.

Після розмови, на телефон Сергія прийшло смс-повідомлення із погрозами.

«Завтра уся особиста інформація про вас, ваших близьких може стати публічно доступною для всіх бажаючих. Після чого мені пише моя сестра і каже, що їм хтось розмалював балончиком вхідні двері до квартири та присилає фото. Я здогадався у чому справа. Почали з якоїсь «лівої» сторінки розповсюджувати мої дані. На цій сторінці навіть є фото, як моя мама витирає фарбу з дверей. Тобто, реально, моїх батьків у Житомирі переслідують. Може вони мене хочуть побачити, але я знаходжусь у Харкові. Я найму адвокатів, потрібно буде – двох, трьох і піду реально напишу заяву, тому що мені шкода моїх батьків. І чому вони мають за мене страждати. Люди, якщо у вас є претензії до мене, ви можете особисто зі мною зв’язатися», - сказав Сергій Трейсер.

Коли сюжет готувався до виходу, на своїй сторінці у соцмережі Сергій Трейсер повідомив: конфлікт з охороною супермаркету вичерпаний.

Нагадаємо, 24 листопада Сергій Трейсер був гостем програми «Діалоги» на Житомир.info, в якій говорили про екстремальні розваги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі