Влада

Понад 600 поліцейських у Житомирській області забезпечуватимуть правопорядок на виборах в ОТГ

15 December 2016, 17:04

У 16 районах області 18 грудня відбудуться перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних та міських голів.

Про це пише сайт ГУ Нацполіції в Житомирській області.

«Поліцейські охороняють публічну безпеку під час отримання та збереження виборчої документації. Загалом до забезпечення правопорядку та безпеки громадян у ці дні залучено 670 працівників поліції. З 12 грудня 2016 року в Головному управлінні Національної поліції Житомирщини працює Оперативний штаб, працівники якого координують діяльність по забезпеченню охорони публічної безпеки і порядку та відслідковують ситуацію, пов’язану з можливими правопорушеннями у сфері виборчого законодавства. Правоохоронці співпрацюють з громадськими та міжнародними організаціями, що виконують спостережні функції під час виборчого процесу. Особовий склад поліції області працює у посиленому варіанті несення служби.

Нині триває отримання виборчих бюлетенів територіальними виборчими комісіями, відтак поліцейські приступили до їх охорони. З 16 грудня відповідну документацію отримуватимуть дільничні виборчі комісії», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці звертаються до жителів області: якщо вам стають відомі будь-які факти порушень, появи підозрілих осіб або інші протиправні дії, негайно повідомляйте за номером «102».

Як повідомляв Житомир.info, у зв’язку з виборами в ОТГ поліція Житомирської області переходить на посилений режим служби.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі