Влада

Особливо небезпечних злочинців у Житомирі відтепер доганятимуть на Volkswagen T6

28 December 2016, 15:31

28 грудня керівник департаменту організації діяльності «КОРД» Нацполіції України Микола Путій та начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко урочисто відкрили адміністративний Центр спецпідрозділу.

Про це Житомир.info 28 грудня повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Бійцям також передали ключі від нового відповідно обладнаного автомобіля та офісну техніку. Центр новоствореного підрозділу базуватиметься у приміщенні Житомирського відділення поліції. Його презентація пройшла за участі представників департаменту організації діяльності «КОРД» Нацполіції, Головного управління Нацполіції в області та духовенства.

«Житомирська - одна з перших областей, де з’явився новий підрозділ «КОРД», або корпус оперативно-раптової дії. Його бійці пройшли жорсткий відбір і спеціальну кількамісячну підготовку та вже у вересні 2016 року розпочали виконання службових завдань. Створення цього Центру - це ще один реальний крок реформи поліції, що втілюється нами у життя. «КОРД» має надзвичайно серйозні функції, і ми вдячні керівництву МВС та Нацполіції за підтримку і можливість реалізувати задум по створенню сучасного Центру. Переконаний, що основними принципами діяльності корпусу стане служіння народу та захист громадян України», - сказав В’ячеслав Печененко.

Керівник ГУНП вручив командирові підрозділу символічний ключ від приміщення, а також ключі від Volkswagen T6 Transporter, що використовуватиметься під час виконання завдань по затриманню особливо небезпечних та озброєних злочинців, - інформує відділ комунікації. Серед подарунків - і спеціальна офісна техніка.

Присутні мали можливість оглянути новостворену базу з сучасними кабінетами, черговою частиною, кімнатою зберігання зброї, тренажерним залом, їдальнею, кімнатами для відпочинку, душовими та іншим.

Під час заходів настоятель Свято-Михайлівського кафедрального собору отець Богдан провів обряд освячення приміщення та благословив бійців спецназу.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2016 року спецпідрозділ КОРД та поліцейські затримали у Житомирі групу осіб з арсеналом боєприпасів з АТО.

Фото - ГУ Нацполіції в області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі