Місто

Думки житомирян про прибирання міста від снігу

8 January 2017, 16:26

Після різдвяної завірюхи Житомир вкрило снігом. У міській раді повідомили, що за добу випала третина місячних опадів і розчисткою вулиць займається 34 одиниці комунальної техніки.

Житомиряни розповідають, що впродовж дня вони зустрічали на вулицях снігоприбиральну техніку, але вважають, що вулиці прибрані недостатньо добре.

«На площі зранку тротуари очищала машина. Так що бачила. Ну а так, хотілося б краще, але що робити? Свята, неділя, тому вже потерпимо, – завтра має бути краще. Зі святом усіх. Нехай Господь допомагає, комунальникам нашим і владі все прибрати, щоб не було аварій, щоб все було добре», – говорить житомирянка Наталія Кравченко.

На допомогу комунальникам виходять працівники приватних фірм і прості житомиряни, які лопатами прибирають території біля своїх будинків.

«Комунальники не працюють, а мені треба приймати людей. Це моя ініціатива. Моя власність – моя ініціатива. Я роблю для своєї контори. А чого не працюють комунальні служби – не можу сказати. Там трактор їздить, але там не потрібно, щоб там чисто було. Там просто їздить тому, щоб могли міліцейські машини проїхати. А для міста нічого не робиться. Я розумію, що комунальники – теж люди, вони хочуть відпочивати в свята. Але після того як закінчаться свята, а снігу буде багато, буде погано для міста», – розмірковує житомирянин Вячеслав Ковалецький, який прибирає сніг біля нотаріальної контори.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі